Abans de la nova temporada, una novetat de cara a aquesta tardor.

Bon dia Tramuntanyencs, estam fent feina de valent per estar ben aviat amb tots voltros en una nova temporada ben carregada de novetats i de ganes de compartir amb voltros la nostra afició.

 

 Però abans d'això, i en relació amb lo que vos deiem fa unes setmanes quan vos parlavem de que hauria novetats al món de l'equipament esportiu per a tots els que tremolau quan sentiu parlar de Trail-Running, perquè ja sabeu que en unes poques setmanes tindrem disponible a les principals botigues NNORMAL, la nova aventura de Kilian Jornet i Camper. Un nou concepte i una revolució de la ma dels millors.

A part de Kilian Jornet com a cofundador i cara visible de la marca, els mallorquins tenim l’orgull de que l’altre gran pilar de la marca és la marca mallorquina, líder en fabricació de calçat d’avanguarda, CAMPER. 

 


Però és que a més el nostre campió Tofol Castanyer és un dels ambaixador de NNORMAL. 

 


De manera que un poc o un molt de la nostra Illa de Mallorca té a veure amb aquest marca que tindrà mot a dir a partir d’ara en el món del trail running.

Idò per anar encalentitn la temporada, ja sabem quin serà el primer dels productes que veuran la llum aquestes tardor, es tracta de la sabatilla amb la que Kilian, ha entrenat durant tota la temporada, es la Kjerag, Kilian ha estat testant-les. Es tracta d'una sabatilla de màxim rendiment, dissenyada a Mallorca, creada per a tota mena de corredors i terrenys.

 Des de Nnormal ens facilitan les primeres dades d’aquesta sabatilla:

1200 km. 197 g a talla 7,5UK. Aquests són els números que hi ha darrere del primer prototip de la sabatilla Kjerag que va utilitzar Kilian Jornet, cofundador i atleta de la marca NNormal.

Kjerag (pronunciat [sche-rak]), és la sabatilla feta per a qualsevol corredor, sense importar-ne el nivell. L'equip de dissenyadors ha treballat juntament amb els atletes NNormal, entre ells Kilian Jornet, per crear una sabatilla polivalent, per córrer tant per senders tècnics com a pla.


Diu Kilian que “l’objectiu amb la Kjerag era trobar materials de la més alta qualitat, les tecnologies més avançades i els processos de producció més respectuosos amb el planeta. És a dir, el millor en cada aspecte. A partir d'aquí, han intentat ajuntar-ho en una sabatilla tot terreny que serveixi tant per a un KV com unes 100 milles»

La forma de la sabatilla està dissenyada perquè la part davantera sigui àmplia, adaptant-se a aquells peus que necessiten espai per a la llarga distància i els dies de calor. «Quan corres, t'oblides que les portes», diu Kilian, que ha posat a prova les Kjerag una vegada i una altra en les carreres més importants del 2022. «Segueixen el moviment natural del peu, cosa que ajuda a evitar la fatiga muscular i les butllofes. La sabatilla s?adapta a tu».

 La Kjerag pesa tan sols 200 g (per a les talles UK 8/US 9). Encara que el seu pes és similar al d'una sabatilla voladora, presenta un gran amortiment i una estabilitat gràcies a una mitjasola de 23,5 mm a la part posterior i de 17,5 mm a la davantera (amb un drop de 6 mm).

 

 

Juntament amb la Kjerag, NNormal llençarà una gamma de roba i accessoris, tots ells nascuts de les mateixes conviccions: peces lleugeres i transpirables fetes tant per a activitats intenses a tots els nivells com per a activitats més tranquil·les. Diuen des de la marca NNORMAL, que el disseny és intemporal i durador, i que com a manco canviem de roba, millor per al planeta, la qual cosa està molt ben pensat.

Idò res, això és lo  que vos voliem contar abans de tornar a les nostres emisions habituals d'aquí a unes setmanes, però és que com la ocasió paga la pena, vos ho voliem adelantar, no fos cosa que no ens adonem i ja tinguem els primers productes abans de que el nostre primer episodi de la nova temporada ja estigui amb tots voltros.