#26. Actualitat de CxM i campanya "els Fems a la Motxilla".

 

Un altre dimarts Tramuntanyencs Podcast torna tocar a sa teva porta per contar-te la darrera actulitat muntanyenca de la setmana. Avui ens feim resò de de la participació dels integrants de la seleccio balear de CxM a Cáceres a on ha tingut lloc una convocatoria més del Campionat d'Espanya de Quilòmetre Vertical. Desnivell, roca i pluja han estat una combinació que feia d'aquest Vertical una prova força exigent a nivell físic, de lluita contra l'aigua i el fred. Tres quilòmetres i mig més els 1.015 m de desnivell positiu que va decidir el títol d'aquesta setmana que a la seva modalitat absoluta masculina va recaure en el mallorquí (solleric) Pere Rullan tot i que competeix i representa a la federacio catalana. Pero els integrants de la nostra també han fet un paper ben destacable i que és just posar en valor. Aixi ens congratulam tots per la 5na posició general femenina absoluta de Bel Calero i la 5na posició promesa masculina de Miquel Àngel Capó, que foren els més ràpids de tota l'expedició balear, que a més ens cal resaltar que tots feren un paper ben destacat donades les dures condicions atmofèsriques a les que es tingueren que enfrontar a part de la muntanya, així hem de donar l'henorabona a:

Bel Calero 49:14 - 5na absoluta

Karina Gómez 53:01 - 21ra absoluta

Maria Ramis 55:25 - 37na absoluta
 
Asmaa Zammou 56:26 - 39na absoluta
 
Aina Sastre 1:00:47 - 6na promesa
 
Àngela Llabrés 1:06:56 - 9na promesa
 
Miquel àngel Capó 42:46 - 5è promesa
 
Juan Navarro 45:24 - 43è absolut
 
Biel Company 45:40 - 48è absolut
 
Jose Luis García 46:31 - 56è absolut
 
Miquel Llompart 47:46 - 65è absolut
 
Toni Mercadal 49:42 - 72è absolut
 
Miquel Capó 52:38 - 81er absolut.
 
Però aquest cap de setmana tambe ha hagut curses a la nostra roqueta, i igualment hem de destacar
la gran participacio de muntanyencs aficionats a això de córrer entre roques que s'han concentrat per fer possible una edició més de la GALATZÓ TRAIL, tercera cursa de la Lliga Balear FBME 2022 que va reunir a 170 corredors (homes i dones) a la cursa de llarga disttància la cursa LEGEND amn un pòdium femení de luxe amb: 
 
1️⃣ Leire Baraibar
2️⃣ Marta Tous
3️⃣ Paula Fuertes
 
i al masculi:

1️⃣ Alejandro Forcades
2️⃣ Ramón Rosselló
3️⃣ Esteve Bauçà

Mentres que a la prova de mitja distància, la Half, foren  més de 370 corredores i corredors que es disputaren el pòdium que quedar composat de la següent manera:
Fèmines:
1️⃣ Jem Cooper
2️⃣ Adela Elena Ferenczik
3️⃣ Maika Rodriguez
Homes:
1️⃣ William Aveiro
2️⃣ Toni Ques
3️⃣ Sebas Amer
 
🎉🏆 ENHORABONA A TOTS.
 
Però com que les curses no acaben i cada cap de setmana en tenim un bona grapada per poder triar, avui a tramuntanyencs parlam de la propera CxM d'un classic Sa Fita, que està organitzada pel Lub Els Ermassets i que avui visiten Tramuntanyencs per contar-nos què passarà aquest proper diumenge  per devers "Na Ferrana".
I per acabar, avui a TRAMUNTANYENCS posam en marcha la campanya:
 
ELS FEMS A LA MOTXILLA:
 

A la que estam tots convocats per fer de les nostres muntanyes un entorn més saludable i net.
 
I com sempre, els dimarts, acabarem amb "Sa Talaia", l'espai d''pinió i anàlisi de Xisco Simon, que treurà els colors a més d'un.