#41. Miquel Rayó.

Fent camí

entre muntanyes,

libres i penyes.

 

El protagonista de Tramuntanyencs d’avui ha fet, tot just ara, els 70 anys, i els ha sabut omplir millor que, segurament, la majoria de persones de la seva generació i, per suposat, que de les actuals. Han estat, i son, tantes les activitats i aficions a les que s’ha entregat al llarg d’aquesta primera part de la seva vida que de ben segur que li ha passat volant. Però tota aquesta hiperactivitat té un nexe comú, el medi natural, els paissatges, les aus, les penyes, els camins, en definitiva: la MUNTANYA

Avui ens obre les portes de ca seva, i guaita a Tramuntanyencs, MIQUEL RAYÓ, escriptor, mestre, ornitòleg, activista, penyaler, excursionista dels d’abans, de pas ferme però pausat, i m’atreviria a dir que, ara que, per allò de que els anys et fan guanyar seny, al manco a jo que mai no n’he tingut gaire, i que les nostres visions de la societat i la muntanya han trobat més d’una coincidència, fins i tot podem dir que està ben satisfet de ser també un Tramuntanyenc.

Reconeix que moltes de les curolles en les que s’ha capficat al llarg de la seva vida, la vida d’un home ple d’energía i incorformista, han estat per haver hagut de viure en un moment en que estava quasi tot per fer.

La vida de Miquel Rayó es massa intensa per resumir-la, i fins i tot la idea de donar quatre "pincellades" de la seva vessant muntanyenca en un podcast,  com el que pots escoltar al nostre canal, ha estat una idea un tant agosarada, donada la exquisida i ben entretinguda habilitat per la tertulia, del nostre convidat.

Gaudiu-la !!!.